Οι ιδέες...

Μπορείτε να αντισταθείτε στην εισβολή των στρατών, αλλά είναι αδύνατο να αντισταθείτε στην εισβολή των ιδεών...

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό






Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας έδωσε παρόν στα Εορταστικά Δρώμενα του Δήμου μας στα Γιαννιτσά στις 3 Ιανουαρίου εκθέτοντας τα βιβλία που του έχουν προσφέρει συγγραφείς του τόπου μας με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν ή πρόκειται να συνεργαστούμε στο μέλλον.

Προσφέροντας χειροποίητα εδέσματα, μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα επαφής, συνομιλήσαμε με όσους ενδιαφέρονται για τα δρώμενα του Συλλόγου και θέλησαν να ενημερωθούν για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη νέα χρονιά.

Ενημερώνουμε πως τέλη Φλεβάρη θα γίνουν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου και όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν ενεργά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail:

Επίσης, από το Ιστολόγιο του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκδηλώσεις μας και να συμμετέχετε ελεύθερα σ’ αυτές, είτε είναι βιβλιοπαρουσιάσεις, είτε εκδρομές, στις οποίες γνωριζόμαστε καλύτερα και ενισχύουμε τους δεσμούς επικοινωνίας και ανθρώπινης επαφής μας. Εξάλλου και το Βιβλίο κύριο μέλημά του έχει να σμίξει τους Ανθρώπους μέσα από εξιστορήσεις και περιγραφές.